Skip to main content

Rocketing is het Brand Activation Agency voor jouw bedrijf. Met onze ruime ervaring en kennis op het gebied van FMCG, advertising en retail zijn we in staat om jou te helpen bij uitdagingen die je tegenkomt. Onze professionals denken proactief mee en kunnen snel schakelen om realistische en uitvoerbare campagnes te creëren die jouw doelgroep aanspreken en aan jouw merk binden.

Brand Activation Agency: Onze ruimtereis

Als Brand Activation Agency hebben wij al op verschillende plekken gestraald en veel mensen leren kennen. Samen leren, werken, ontdekken en uitblinken met anderen is wat de reis nu al onvergetelijk maakt! Met daarin fun, kwaliteit en succes als basiselementen.

Onze kennis en ervaring met zowel brand activaties, advertising, FMCG en retail maakt dat wij makkelijk schakelen met onze opdrachtgevers. Wij bedenken dus ook enkel realistische en uitvoerbare plannen.

Activation Agency met Zero gravity aanpak

Wij zijn een down-to-earth Brand Activation Agency en hebben alle kennis en kunde aan boord meegenomen. Met onze zero gravity aanpak zijn wij snel en succesvol voor onze opdrachtgevers zonder dat wij hoge overheadkosten hoeven door te berekenen.

Wij zoeken de consument op en krijgen hem in beweging. Door offline en online met elkaar te verbinden, bereiken wij de consument via meerdere touchpoints. Hierdoor zijn wij in staat nog effectievere campagnes te lanceren!

Maurice Knöps

Co-founder

Michael Dekker

Co-founder

Rocketing Brand Agency

Rocketing is de perfecte Brand Agency voor jouw bedrijf! Met onze ruime ervaring en kennis op het gebied van FMCG en retail zijn we in staat om jou te helpen bij uitdagingen die jij tegenkomt. Onze professionals denken proactief mee en kunnen snel schakelen om realistische en uitvoerbare campagnes te creëren.

Ontdek de mogelijkheden

Als Full Service Brand Activation Agency bieden wij een breed scala aan diensten, waaronder Brand Activation, Online activaties, Product Sampling en Cashback acties. Dankzij onze 360º-benadering van online en offline campagnes zijn we in staat om jouw doelgroep te zoeken, te vinden en te activeren. Bovendien creëren we bewezen en effectieve activaties om jouw merk naar een hoger niveau te tillen.

Kies Rocketing als jouw Brand Activation Agency

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner om jouw merk naar de volgende fase te brengen, kies dan voor Rocketing als jouw Brand Activation Agency. We helpen je graag om effectieve campagnes te realiseren en jouw doelgroep aan jouw merk te binden. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw merk.

Altijd welkom!

De deur van Rocketing Headquarters staat altijd open. Maak kennis met ons branding agency. Kom langs voor een goed gesprek en lekkere koffie. En natuurlijk altijd welkom op vrijdag na 16:00 uur voor een borrel!

Ready for take off?

Wil jij ook met ons een succesvol launchplan maken, of heb jij een andere message to space? Vul hieronder je gegevens in en binnen 1 werkdag neemt ons mission control center contact met je op!

Product Sampling ChecklistDownloadSampling
16 juni 2023

Download: Checklist voor Effectieve Product Sampling Campagnes

De drempel voor de eerste verkoop verlagen, je bereik uitbreiden en sales stimuleren? Download onze uitgebreide Sampling Checklist en zorg dat je niets over het…
Cashback CampagneCashbackDownload
14 juni 2023

Cashback Opzetten: Complete Checklist voor Succesvolle Geld-terug-acties

Op zoek naar een boost in verkoop, vergroten van je marktbereik en consumenten prikkelen om hun eerste aankoop te doen? Download dan deze Checklist met…
Door OCR Kassabon automatisch laten scannenCashbackDigitale winactie
8 juni 2023

Rocketing versterkt kassabon acties met Klippa

Bij Rocketing zijn we altijd op zoek naar manieren om onze diensten beter te maken. Daarom zijn we een partnerschap aangegaan met Klippa. De AI-powered…

Waarom kiezen voor Rocketing als Brand Activation Agency?

Als Brand Activation Agency heeft Rocketing de expertise en kennis om jouw merk naar een hoger niveau te tillen. Wij denken proactief mee met jouw uitdagingen en kunnen snel schakelen om realistische en uitvoerbare campagnes te creëren. Hieronder vind je de voordelen van Rocketing als Brand Activation Agency:

 • Kennis en ervaring in FMCG en retail
 • Snel schakelen en realiseren
 • Realistische en uitvoerbare campagnes

Onze Activation Agency diensten

Door onze 360º-benadering van online en offline campagnes zijn we in staat om jouw doelgroep te zoeken, te vinden en te activeren. Zo creëren we bewezen en effectieve activaties om jouw merk naar een hoger niveau te tillen. Rocketing biedt als Full Service Brand Activation Agency een breed scala aan diensten aan, waaronder:

 • Brand Activation
 • Online activaties
 • Product Sampling
 • Cashback acties

Voordelen van Rocketing als Activation Agency

Wij zijn een down-to-earth Brand Activation Agency met alle kennis en kunde aan boord om snel en succesvol voor onze opdrachtgevers te zijn, zonder dat wij hoge overheadkosten hoeven door te berekenen. Als Activation Agency biedt Rocketing verschillende voordelen ten opzichte van andere bureaus:

 • Full Service Brand Activation Agency
 • 360º Online en offline campagnes
 • Zoekt, vindt en activeert jouw doelgroep
 • Creëren bewezen en effectieve activaties

Meer weten over ons Brand Agency?

Bekijk onze cases