Met een view from space kijken we naar jouw merk en zoeken we de perfecte stuwstof om jouw merk of product succesvol te lanceren.

Brand Activation

Onderscheid maken met jouw merk. Dat is de missie die we met Rocketing aangaan. Het aanbod voor consumenten wordt steeds groter en er zijn legio mogelijkheden om dit aanbod te vergelijken. Rocketing gaat op zoek naar jouw doelgroep en brengt jouw product of dienst onder de aandacht, juist bij die consument.

Offline & Online

Rocketing zoekt jouw consument op en krijgt hem in beweging. Die consument vind je niet alleen offline, maar ook online! Door offline- en online met elkaar te verbinden bereiken wij de consument via meerdere touchpoints. Hierdoor zijn 
wij in staat nog effectievere campagnes te lanceren!

Bison Power Valley

Brand Activation & Sampling

It’s all about the details

Bij branding en activaties wordt het verschil gemaakt in de details, zowel offline als online. Elke activatie krijgt een dedicated project manager die je van A tot Z op de hoogte houdt. Alle activaties worden gecontroleerd door één van de eigenaren. Hier wordt met het kritisch oog van een brand manager gekeken naar elk detail.

Brand Rocketeers

Per merk en roadshow-, sampling- of activatie-opdracht gaan wij op zoek naar de juiste ambassadeurs voor jouw merk. Onze Brand Rocketeers krijgen een training over jouw product, merk of dienst, maar bovenal motiveren wij ze om vooral heel erg veel plezier te hebben in het werken voor jouw merk.

Interactie

Brand Activation by Rocketing besprenkelt je merk met sterrenstof en bouwt aan de identiteit van je merk. In alle activaties gaat om de interactie tussen merk en consument, zowel offline als online. Deze interactie is dé gelegenheid voor een merk om een relatie op te bouwen met de consument.

Online en offline sampling

Laat mensen kennis maken met jouw product. Sampling is een bekende en effectieve manier om de consument enthousiast te maken over jouw merk of nieuwe product. Sampling door Rocketing gaat verder dan alleen fysiek uitdelen van jouw product. Wij gaan niet alleen op zoek naar de juiste doelgroep, ook kunnen wij online sampling campagnes lanceren waarbij mensen digitaal hun sample kunnen aanvragen!

Our Space Missions:

Ready for take off?

Wil jij ook met ons een succesvol launchplan maken, of heb jij een andere message to space? Vul hieronder je gegevens in en binnen 1 werkdag neemt ons mission control center contact met je op!

  Altijd welkom!

  De deur van Rocketing Headquarters staat altijd open voor een goed gesprek, lekkere koffie met (space) cake, onbeperkt games en op vrijdag na 16:00 uur voor de borrel!

  N 52° 3′ 9.811”O 5° 6′ 47.636”

  Ravenswade 114
  3439 LD Nieuwegein
  Nederland