Skip to main content

Merk activaties met een view from space. Rocketing kijkt naar jouw merk en vindt de ideale stuwstof om jouw product succesvol te lanceren en te activeren!

Brand Activation

Met onze expertise in Brand Activation helpt Rocketing jouw merk om op te vallen in de overvloed aan consumentenkeuzes. Wij geloven in de kracht van merkactivatie om jouw product of dienst de aandacht te geven die het verdient. Onze Brand Activation Missie is niet alleen om jou te onderscheiden van de concurrentie, maar ook om de perfecte match te maken tussen jouw merk en de juiste doelgroep. Wij gaan op zoek naar de consumenten die het meest geïnteresseerd zijn in jouw product.  Vervolgens zorgen wij ervoor dat zij op de effectieve manier en op de juiste locatie met jouw merk in aanraking komen.

Brand Activation Bureau

Bij een brand activation bureau draait het allemaal om het creëren van een sterke emotionele band tussen jouw merk en jouw doelgroep. Bij Rocketing gaan we de uitdaging aan om jouw merk, product of dienst op een effectieve te activeren. En zo op een creatieve manier onder de aandacht te komen bij de consument. Het aanbod voor consumenten is enorm en het vergelijken van producten is nog nooit zo makkelijk geweest. Daarom gaan wij als merkactivatie bureau op zoek naar jouw doelgroep en zorgen wij ervoor dat jouw merk op de juiste manier gepresenteerd wordt, zowel online als offline.

Meer weten over merkactivatie?

Bekijk onze cases

Online Activaties

Rocketing vindt en activeert jouw doelgroep, ook online! Door online marketing campagnes bereiken wij precies jouw gewenste doelgroep. Waar en hoe specifiek deze ook is. Wij bereiken jouw potentiële klanten via specifieke targeting opties en door het inzetten van verschillende online kanalen zoals Google Ads, Social Media en Display Campagnes.

Merkactivatie & Interactie

Brand Activation by Rocketing besprenkelt je merk met sterrenstof en bouwt aan de identiteit van je merk. In alle merkactivaties gaat het om de interactie tussen merk en consument, zowel offline als online. Deze interactie is dé gelegenheid voor een merk om een relatie op te bouwen met de consument.

Brand Activation Rocketeers

Of het nou een winkeldemonstratie, merkactivatie of product sampling betreft, per activatie gaan wij, als merkactivatie bureau, op zoek naar de juiste ambassadeurs voor jouw merk. Onze Brand Rocketeers krijgen uiteraard een training over jouw product of merk, maar bovenal motiveren wij ze om vooral heel erg veel plezier te hebben in het werken voor jouw merk.

Bison Power Valley

Brand Activation & Sampling

It’s all about the details

Bij merk activaties wordt het verschil gemaakt in de details, zowel offline als online. Elke merkactivatie krijgt een dedicated project manager die je van A tot Z op de hoogte houdt. Alle activaties worden gecontroleerd door één van de eigenaren. Hier wordt met het kritisch oog van een brand manager gekeken naar elk detail.

We launch brands

Rocketing daagt je uit om om samen met ons op een Brand Activation Space Mission te gaan. Samen gaan we op zoek naar de ultieme Merk Activatie-campagne voor jouw merk. Met de juiste ‘sterrenstof’ verzekeren we je van succes, zowel online als offline!

Online en offline product sampling

Product Sampling is een bekende en effectieve manier van brand activation om de consument te activeren en enthousiast te maken over jouw merk of nieuwe product. Sampling door Rocketing gaat verder dan alleen fysiek samples uitdelen van jouw product. Wij gaan niet alleen op zoek naar de juiste doelgroep, ook kunnen wij online sampling campagnes lanceren waarbij mensen digitaal hun sample kunnen aanvragen!

Waarom Brand Activation?

 • Fysieke interactie
 • Direct en oprecht
 • Emotie, liefde en passie
 • Meerdere touchpoints
 • Awareness & Experience

Offline Brand Activation

 • Events & Festival marketing
 • Brand awareness
 • Brand experience
 • Roadshows & winkeldemonstraties
 • Product sampling & flyering

Online Brand Activation

 • Cashback acties
 • Testpanel Rotatie Booster
 • Online Marketing
 • Social Media advertising
 • QR & Gamification
Sampling - Koppelen van online actie - QR CodeBrand Activation
7 juni 2023

Boost Je Campagnes met 360-graden Online & Offline Activaties

In de dynamische wereld van vandaag, waar consumenten constant worden overspoeld met berichten van alle kanten, moet je opvallen om een impact te maken. Je…
Spa Fruit - Digitale Kassabon WinactieBrand ActivationDigitale winactieOnline Marketing
23 mei 2023

Rocketing x Spadel: Aftrap van de digitale samenwerking

Met een bruisende digitale winactie voor SPA Fruit trappen we vol trots onze samenwerking met Spadel af. Tijdens de actieperiode belonen we klanten die drie…
Brand Activation: Het Geheim van Succesvolle MerkactivatieBrand Activation
11 mei 2023

Ontdek de Psychologie van Brand Activation: Het Geheim van Succesvolle Merkactivatie

Vandaag nemen we een duik in één van de belangrijkste aspect van onze werkwijze: de psychologie achter Brand Activation. Het is geen geheim dat effectieve…

Meer weten over merkactivaties?

Bekijk onze cases

Brand Activation als liefdesmiddel

Brand activation is een krachtig middel om de emotionele verbinding tussen jouw merk en jouw doelgroep te versterken. Door fysieke interactie kun je op een directe en oprechte manier de liefde en passie voor jouw merk overbrengen. Met meerdere touchpoints kun je de bewustwording en ervaring van jouw merk vergroten.

Offline Brand Activation biedt tal van mogelijkheden, zoals events en festivalmarketing, brand awareness, brand experience, roadshows en winkeldemonstraties, en product sampling en flyering. Dit zijn effectieve manieren om jouw merk te laten zien en te laten voelen.

Online jouw doelgroep bereiken

In het digitale tijdperk van vandaag speelt Online Brand Activation een cruciale rol. Door middel van cashback-acties, testpanels, doeltreffende online marketing, pakkende social media-advertenties en de innovatieve inzet van QR-codes en gamification, helpen we jou om de interactie met jouw doelgroep te versterken.

Kortom, Brand Activation is een krachtig middel om de emotionele verbinding tussen jouw merk en jouw doelgroep te versterken en de bewustwording en ervaring van jouw merk te vergroten. Laat jouw merk op een creatieve en effectieve manier tot leven komen met Brand Activation!