Skip to main content

Custom flightcase

De nieuwe custom-made flightcase voor de Bison is af en klaar voor de Bison Tour! De case is gemakkelijk om te bouwen naar een stand en zit vol met lijm, kit en andere Bison Producten. Zo kunnen wij overal en altijd de kracht van Bison demonstreren!

Flightcase in actie

Door de flight case slim aan te passen is deze door één persoon eenvoudig mee te nemen en te gebruiken. Op locatie kan de flight case snel uitgeklapt worden. Waardoor de promotie binnen 10 minuten kan beginnen!

De voordelen van custom flightcases

Een ander voordeel van het gebruik van een custom made flightcases is dat ze specifiek op maat gemaakt kunnen worden voor jouw bedrijf of organisatie. Dit betekent dat de flightcases perfect aansluiten op jouw behoeften en wensen, wat leidt tot een hogere efficiëntie en gemak van gebruik. Bovendien kan een custom made flightcase ook qua uiterlijk helemaal aangepast worden naar jouw huisstijl, wat kan bijdragen aan het versterken van het merkimago.

Daarnaast zijn de custom made flightcases ook zeer duurzaam en kunnen ze jarenlang meegaan zonder dat er problemen optreden. Dit doordat ze gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en met veel aandacht voor detail gebouwd worden. Dit betekent dat een investering in custom made flightcase zichzelf snel terug kan verdienen, aangezien er minder kosten zullen zijn voor reparaties of vervanging van de flightcase.

Meer weten over onze maatwerk flightcases?

Net als Duracell, Ford of Bison ook gebruik maken van een custom made flight case? Wij helpen je graag van ontwerp tot realisatie! Neem contact op met Rocketing voor de mogelijkheden.

Michael Dekker

Michael, één van de oprichters van Rocketing en een ervaren Rocketeer, is gespecialiseerd in (online) marketing en e-commerce. Dankzij zijn expertise weet hij bij elke promotie en activatie een passend online component toe te voegen, wat resulteert in succesvolle resultaten voor onze klanten bij elke promotie of activatie!

Laat een reactie achter