Skip to main content

Een sfeervolle kerst met Duracell

Het is altijd leuk om al in het voorjaar na te mogen denken over de feestdagen in december. Vanuit Duracell kwam bij ons namelijk de vraag binnen om een leuke activatie te bedenken voor diverse Carrefour filialen in België. Een activatie die mee zou helpen zoveel mogelijk displays in te verkopen en die direct het gebruik van de Duracell Optimum range zou stimuleren.

Displays produceren, afvullen en verzenden

Na presentatie van een aantal uiteenlopende concepten, koos Duracell uiteindelijk voor een leuke premium, die uiteraard werkt op 2x AA-batterijen. Perfect voor tijdens de feestdagen: houten, stervormige kerstverlichting in een mooie kraft-verpakking voorzien van Duracell branding. En toen we toch bezig waren, was het net zo makkelijk om ook direct de displays voor de activatie te laten produceren, per stuk te laten afvullen en te verzenden naar de buitendienst in België.

Goed om de displays nu in België in de winkels te zien en we gaan er vanuit dat er duizenden families wat extra sfeer in hun boom hebben dankzij deze mooie Duracell activatie.

Het resultaat 

Het gebruik van Duracell displays en premiums tijdens de feestdagen heeft niet alleen geholpen om het merk beter zichtbaar te maken bij consumenten, maar heeft ook bijgedragen aan een versterking van het merkimago. Door het aanbieden van hoogwaardige displays en premiums aan de Carrefour filialen in België, is het voor consumenten duidelijk dat Duracell een merk is dat kwaliteit en professionaliteit belangrijk vindt. Dit heeft geresulteerd in een toename van het vertrouwen in het merk en een grotere loyaliteit van consumenten. Bovendien heeft het gebruik van deze displays en premiums ervoor gezorgd dat Duracell beter opvalt in de winkel en een verhoging van de verkoop van Duracell-batterijen.

Ook effectieve display, of premiums inzetten?

Wil jij net als Duracell ook custom displays, of originele premiums inzetten? Wij helpen je graag van ontwerp tot realisatie! Neem contact op met Rocketing voor alle mogelijkheden.

Michael Dekker

Michael, één van de oprichters van Rocketing en een ervaren Rocketeer, is gespecialiseerd in (online) marketing en e-commerce. Dankzij zijn expertise weet hij bij elke promotie en activatie een passend online component toe te voegen, wat resulteert in succesvolle resultaten voor onze klanten bij elke promotie of activatie!

Laat een reactie achter