Met dezelfde passie, drive en vanuit verschillende zonnestelsels hebben twee Rocketeers een Brand Agency gelanceerd. Een lancering waarmee zij samen de space odyssey zijn aangegaan.

Onze ruimtereis

Deze avontuurlijke reis heeft ons als Brand Agency al op verschillende plekken gebracht en hebben veel mensen leren kennen. Samen leren, werken, ontdekken en uitblinken met anderen is wat de reis nu al onvergetelijk maakt! Met daarin fun, kwaliteit en succes als basiselementen.

Onze kennis en ervaring met zowel brand activaties, advertising, FMCG en retail maakt dat wij makkelijk schakelen met onze opdrachtgevers. Wij bedenken dus ook enkel realistische en uitvoerbare plannen.

Zero gravity

Wij zijn een down-to-earth brand activation bureau en hebben alle kennis en kunde aan boord meegenomen. Met onze zero gravity aanpak, zijn wij snel en succesvol voor onze opdrachtgevers zonder dat wij hoge overheadkosten hoeven door te berekenen.

Wij zoeken de consument op en krijgen hem in beweging. Door offline en online met elkaar te verbinden bereiken wij de consument via meerdere touchpoints. Hierdoor zijn wij in staat nog effectievere campagnes te lanceren!

Maurice Knöps

Co-founder

Michael Dekker

Co-founder

Altijd welkom!

De deur van Rocketing Headquarters staat altijd open. Maak kennis met ons branding agency. Kom langs voor een goed gesprek en lekkere koffie. En natuurlijk altijd welkom op vrijdag na 16:00 uur voor een borrel!

Ready for take off?

Wil jij ook met ons een succesvol launchplan maken, of heb jij een andere message to space? Vul hieronder je gegevens in en binnen 1 werkdag neemt ons mission control center contact met je op!

On-Pack activatieMerk activatieOn-pack promotieOnline MarketingPromotie
3 juni 2022

On-pack activaties voor rotatie en productintroducties

Een van de belangrijkste communicatiemiddelen van een merk is de verpakking van het product. Deze verpakking kun je ook gebruiken als communicatie item voor een…
Merk activatiePOS-materiaalPremiums
25 maart 2022

Provamel – Bagels&Beans winactie

Een mooie samenwerking tussen Provamel en Bagels&Beans! Daar is de nieuwe Provamel kokosnoot variant opgenomen in het assortiment. Rocketing bedacht voor Provamel een mooi, opvallend…
Social Media SamplingMerk activatieOnline MarketingSampling
20 april 2021

Social Media Sampling: jouw productsample, thuisbezorgd!

Social sampling is dé nieuwe manier van sampling. Combineer jouw productsampling met een social media campagne. Zo creëer je de unieke kans om jouw product bij de doelgroep…