Skip to main content

Met dezelfde passie, drive en vanuit verschillende zonnestelsels hebben twee Rocketeers een Brand Agency gelanceerd. Een lancering waarmee zij samen de space odyssey zijn aangegaan.

Onze ruimtereis

Deze avontuurlijke reis heeft ons als Brand Agency al op verschillende plekken gebracht en hebben veel mensen leren kennen. Samen leren, werken, ontdekken en uitblinken met anderen is wat de reis nu al onvergetelijk maakt! Met daarin fun, kwaliteit en succes als basiselementen.

Onze kennis en ervaring met zowel brand activaties, advertising, FMCG en retail maakt dat wij makkelijk schakelen met onze opdrachtgevers. Wij bedenken dus ook enkel realistische en uitvoerbare plannen.

Zero gravity

Wij zijn een down-to-earth brand activation bureau en hebben alle kennis en kunde aan boord meegenomen. Met onze zero gravity aanpak, zijn wij snel en succesvol voor onze opdrachtgevers zonder dat wij hoge overheadkosten hoeven door te berekenen.

Wij zoeken de consument op en krijgen hem in beweging. Door offline en online met elkaar te verbinden bereiken wij de consument via meerdere touchpoints. Hierdoor zijn wij in staat nog effectievere campagnes te lanceren!

Maurice Knöps

Co-founder

Michael Dekker

Co-founder

Altijd welkom!

De deur van Rocketing Headquarters staat altijd open. Maak kennis met ons branding agency. Kom langs voor een goed gesprek en lekkere koffie. En natuurlijk altijd welkom op vrijdag na 16:00 uur voor een borrel!

Ready for take off?

Wil jij ook met ons een succesvol launchplan maken, of heb jij een andere message to space? Vul hieronder je gegevens in en binnen 1 werkdag neemt ons mission control center contact met je op!

Social Media SamplingMerk activatieOnline MarketingSampling
11 augustus 2022

Social Media Sampling: jouw productsample, thuisbezorgd!

Social Sampling dé nieuwe manier van sampling. Combineer jouw Product Sampling Activatie met een social media campagne. Zo creëer je de unieke kans om jouw product bij…
Product Introductie schapcommunicatieMerk activatieOnline MarketingPromotie
22 juli 2022

Hoe breng ik een nieuw product op de markt?

Bij een productintroductie komt veel kijken. Van conceptontwikkeling tot daadwerkelijke lancering van het product is een proces van de lange adem. Toch hoef je niet…
On-Pack activatieMerk activatieOn-pack promotieOnline MarketingPOS-materiaalPromotie
3 juni 2022

On-pack activaties voor rotatie en productintroducties

Een van de belangrijkste communicatiemiddelen van een merk is de verpakking van het product. Deze verpakking kun je ook gebruiken als communicatie item voor een…

Waarom Brand Agency

 • Kennis en ervaring in FMCG en retail
 • Wij denken mee met jouw uitdagingen
 • Kunnen snel schakelen en realiseren
 • Realistische en uitvoerbare campagnes

Diensten Brand Agency

 • Brand Activation
 • Online activaties
 • Product Sampling
 • Cashback acties

Brand Agency voordelen

 • Full Service Brand Agency
 • 360º Online en offline campagnes
 • Zoekt, vindt en activeert jouw doelgroep
 • Creëren bewezen en effectieve activaties

Meer weten over ons Brand Agency?

Bekijk onze cases

Close Menu