Skip to main content

Met dezelfde passie, drive en vanuit verschillende zonnestelsels hebben twee Rocketeers een Brand Agency gelanceerd. Een lancering waarmee zij samen de space odyssey zijn aangegaan.

Onze ruimtereis

Deze avontuurlijke reis heeft ons als Brand Agency al op verschillende plekken gebracht en hebben veel mensen leren kennen. Samen leren, werken, ontdekken en uitblinken met anderen is wat de reis nu al onvergetelijk maakt! Met daarin fun, kwaliteit en succes als basiselementen.

Onze kennis en ervaring met zowel brand activaties, advertising, FMCG en retail maakt dat wij makkelijk schakelen met onze opdrachtgevers. Wij bedenken dus ook enkel realistische en uitvoerbare plannen.

Zero gravity

Wij zijn een down-to-earth brand activation bureau en hebben alle kennis en kunde aan boord meegenomen. Met onze zero gravity aanpak, zijn wij snel en succesvol voor onze opdrachtgevers zonder dat wij hoge overheadkosten hoeven door te berekenen.

Wij zoeken de consument op en krijgen hem in beweging. Door offline en online met elkaar te verbinden bereiken wij de consument via meerdere touchpoints. Hierdoor zijn wij in staat nog effectievere campagnes te lanceren!

Maurice Knöps

Co-founder

Michael Dekker

Co-founder

Rocketing Brand Agency

Rocketing is de perfecte Brand Agency voor jouw bedrijf! Met onze ruime ervaring en kennis op het gebied van FMCG en retail zijn we in staat om jou te helpen bij uitdagingen die jij tegenkomt. Onze professionals denken proactief mee en kunnen snel schakelen om realistische en uitvoerbare campagnes te creëren.

Ontdek de mogelijkheden

Als Full Service Brand Agency bieden we een breed scala aan diensten, waaronder Brand Activation, Online activaties, Product Sampling en Cashback acties. Dankzij onze 360º-benadering van online en offline campagnes zijn we in staat om jouw doelgroep te zoeken, te vinden en te activeren. Bovendien creëren we bewezen en effectieve activaties om jouw merk naar een hoger niveau te tillen.

Daarom Rocketing als jou Brand Agency

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner om jouw merk naar de volgende fase te brengen, kies dan voor Rocketing als Brand Agency. We helpen je graag om effectieve campagnes te realiseren die jouw doelgroep aanspreken en aan jouw merk binden.

Altijd welkom!

De deur van Rocketing Headquarters staat altijd open. Maak kennis met ons branding agency. Kom langs voor een goed gesprek en lekkere koffie. En natuurlijk altijd welkom op vrijdag na 16:00 uur voor een borrel!

Ready for take off?

Wil jij ook met ons een succesvol launchplan maken, of heb jij een andere message to space? Vul hieronder je gegevens in en binnen 1 werkdag neemt ons mission control center contact met je op!

Kassabon korting cashback en refundCashbackMerk activatieOnline Marketing
9 maart 2023

Cashback: alternatief voor couponing in België

In België is het erg gebruikelijk om te werken met een "coupon op schap". Een boekje met kortingsbonnen dat je aan het schap moet laten…
Cashback en refund actieCashbackMerk activatieOnline MarketingPromotie
3 januari 2023

Cashback acties, zo werkt het!

Als brand manager ben je altijd op zoek naar manieren om je merk naar een hoger niveau te tillen en te zorgen dat het opvalt…
displaysMerk activatiePremiumsPromotie
22 december 2022

Duracell Displays en Premiums

Een sfeervolle kerst met Duracell Het is altijd leuk om al in het voorjaar na te mogen denken over de feestdagen in december. Vanuit Duracell…

Waarom Brand Agency

 • Kennis en ervaring in FMCG en retail
 • Wij denken mee met jouw uitdagingen
 • Kunnen snel schakelen en realiseren
 • Realistische en uitvoerbare campagnes

Diensten Brand Agency

 • Brand Activation
 • Online activaties
 • Product Sampling
 • Cashback acties

Brand Agency voordelen

 • Full Service Brand Agency
 • 360º Online en offline campagnes
 • Zoekt, vindt en activeert jouw doelgroep
 • Creëren bewezen en effectieve activaties

Meer weten over ons Brand Agency?

Bekijk onze cases

Close Menu