Skip to main content

Als brand manager ben je altijd op zoek naar manieren om je merk naar een hoger niveau te tillen en te zorgen dat het opvalt bij het publiek. Een fantastische manier om dit te doen is door het aanbieden van cashback acties..

Rocketing is dé specialist in het aanbieden van cashback acties voor merken en biedt een platform wat helemaal in de lijn is met jouw huisstijl en de voordelen van jouw product. Zo kun je jouw merk een extra boost geven door middel van het aanbieden van geld terug acties aan consumenten.

Cashback, zo werkt het

Het werkt simpel: je neemt contact op met Rocketing om een cashback actie voor een product of dienst van je merk te bespreken. Helemaal in stijl van je merk zal vervolgens het cashback platform voor jou gebouwd worden door Rocketing. Afhankelijk van het type actie kun je dit platform gebruiken voor 100% cashback, gedeeltelijke cashbacks of cashbacks van een bepaald bedrag. De consument kan vervolgens deelnemen aan de actie door het product of de dienst te kopen en een aankoopbewijs te uploaden via het cashback platform. Dit is volledig retailonafhankelijk, dus elke aankoop kan mee doen. Zodra de actie is voltooid, ontvangen de deelnemers hun cashback bedrag direct op hun rekening.

Bij Rocketing kun je ook online extra zichtbaarheid realiseren door middel van Social Media advertising en display campagnes. Dit biedt je nog meer kansen om je merk op een unieke manier te presenteren aan je doelgroep en hen te overtuigen om deel te nemen aan de actie.

Het werkt simpel: je neemt contact op met Rocketing om een cashback actie voor een product of dienst van je merk te bespreken, Rocketing zal vervolgens een unieke actie-website maken, helemaal in jullie huisstijl. Vervolgens zal het team van Rocketing de online campagne opzetten om de cashback actie te promoten via Social Media en display advertising.

De consumenten kunnen vervolgens deelnemen aan de actie door het product of de dienst te kopen en een aankoopbewijs te uploaden via de website. Als de aanvraag akkoord is, ontvangen de deelnemers hun cashback bedrag binnen een week op hun rekening.

 

Met Rocketing kun je eenvoudig cashback acties opzetten en beheren, en het biedt een geweldige manier om je merk naar een hoger niveau te tillen door middel van het aanbieden van geld terug acties aan je consumenten. Bovendien kun je de impact van de actie nog verder vergroten door middel van online advertising. Dus als je op zoek bent naar een manier om je merk te laten opvallen en klanttevredenheid te verhogen, is Rocketing de ideale keuze.

Ook een effectieve cashback actie inzetten?

Wil jij net als Hands Of My Chocolate en Santa Maria ook succesvolle cashbacks inzetten? Neem contact op met Rocketing voor alle mogelijkheden.

Michael Dekker

Michael is als oprichter van Rocketing een Rocketeer van het eerste uur. Met zijn kennis en achtergrond in (Online) Marketing & e-commerce weet hij bij elke promotie en activatie een passend online component toe te voegen.

Laat een reactie achter

Close Menu