Het Rocketing Cashback Platform lanceert online cashback acties. Dé manier om jouw product te laten ervaren of verkopen te verhogen.

Cashbacks by Rocketing

Het Rocketing Cashback Platform lanceert online cashback acties. Dé manier om de consument jouw product te laten ervaren en verkopen te verhogen. Het platform is eenvoudig te combineren met je huidige marketingtools. Zo creëer je een extra mogelijkheid om bestaande acties te versterken of uit te breiden en voor extra contactmomenten met jouw doelgroep.

Showcase

Alpro helpt de horeca!

Het Cashback Platform

Het Rocketing Cashback Platform wordt volledig branded opgeleverd volgens de guidelines van jouw merk. Dus inclusief kleuren, font en fotografie. De consument kan via diverse activaties naar dit cashback-platform worden geleid. Hier kan de consument de kassabon met aankoop van jouw product uploaden. Rocketing verzorgt daarna de rest, van controle op fraude tot afhandeling van de cashback uitbetaling. Uiteraard wordt er wekelijks vanuit ons mission control center een rapportage van onze missie uitgebracht.

Social advertising

Eén van de activaties die we kunnen gebruiken om consumenten naar het Cashback Platform te leiden is een social advertising campagne. Samen stemmen we je doelgroep af en door enkel op deze potentiële doelgroepen te targetten, voorkom je dat “eenmalige koopjesjagers” de actie overnemen en de kans op herhaalaankopen veel hoger is.

Branding & Sales

Door een online advertising campagne te combineren met een cashback actie, bereik je een zeer hoge zichtbaarheid en realiseer je directe sales. Consumenten kunnen het product gratis of met korting proberen, maar schaffen eerst zelf het product aan. Hierdoor verhoog je de schaprotatie zónder direct korting te geven bij de retailer.

Our Space Missions:

Ready for take off?

Wil jij ook met ons een succesvol launchplan maken, of heb jij een andere message to space? Vul hieronder je gegevens in en binnen 1 werkdag neemt ons mission control center contact met je op!

  Altijd welkom!

  De deur van Rocketing Headquarters staat altijd open voor een goed gesprek, lekkere koffie met (space) cake, onbeperkt games en op vrijdag na 16:00 uur voor de borrel!

  N 52° 3′ 9.811”O 5° 6′ 47.636”

  Ravenswade 114
  3439 LD Nieuwegein
  Nederland