Het Rocketing Cashback Platform lanceert online cashback en refund acties. Dé manier om jouw product te laten ervaren of verkopen te verhogen.

Online Cashback Actie

Het Rocketing Cashback Platform lanceert online cashback acties. Dé manier om de consument jouw product te laten ervaren en verkopen te verhogen. Het platform is eenvoudig te combineren met je huidige marketingtools. Zo creëer je de mogelijkheid om bestaande acties te versterken met een refund actie. En combineer je jouw branding campagne met effectieve rotatie!

Showcase

Alpro helpt de horeca!

Het Cashback Platform

Het Rocketing Cashback Platform wordt volledig branded opgeleverd volgens de guidelines van jouw merk. Dus inclusief kleuren, font en fotografie. De consument kan via diverse activaties naar dit geld-terug-platform worden geleid.

Hier kan de consument de kassabon met aankoop van jouw product uploaden en zijn geld terug vragen. Rocketing verzorgt daarna de rest, van controle op fraude tot afhandeling van de uitbetaling. Uiteraard wordt er wekelijks vanuit ons mission control center een rapportage van onze missie uitgebracht.

Branding & Sales

Door een online advertising campagne te combineren met een refund of geld terug actie, bereik je een zeer hoge zichtbaarheid en realiseer je directe sales. Consumenten kunnen het product gratis of met korting proberen, maar schaffen wel eerst zelf het product aan. Hierdoor verhoog je de schaprotatie zónder direct korting te geven bij de retailer.

Social advertising

Eén van de activaties die we kunnen gebruiken om consumenten deel te laten nemen aan de online cashback actie is een social advertising campagne. Samen stemmen we je doelgroep af en door enkel op deze potentiële doelgroepen te targetten, voorkom je dat “eenmalige koopjesjagers” de actie overnemen en de kans op herhaalaankopen veel hoger is.

Our Space Missions: