Skip to main content

Verhoog de klantinteractie en betrek consumenten met jouw merk. Ontdek hoe onze branded mobile games activaties niet alleen leuker, maar ook effectiever maken.

Branded Mobile Games

Bij Rocketing brengen we je merk tot leven met onze unieke Gamification-oplossingen. Onze gepersonaliseerde mobiele games zijn ontworpen om je merkverhaal op een interactieve en boeiende manier te vertellen. Deze games vergroten de merkbekendheid en kunnen je merk of product op een speelse en educatieve manier uitleggen.

De magie van branded games

Verhoog je merkbeleving met mobiele games, waarbij de magie van gamification je merkinteractie versterkt. Gamification  is een unieke manier om je merk, of product te presenteren en interactie te stimuleren. Door middel van een touchscreen game kun je spelelementen combineren met je merkboodschap. Hierdoor kun je consumenten zowel boeien als informeren.

Meer weten over het inzetten van games?

Bekijk onze cases

Effectiviteit van Gamification

Bij Rocketing lanceren we jouw merk naar een hoger niveau met gamification. Mobiele games die converteren. We bieden verschillende touchscreen games aan. Van quizzen tot rad van fortuin en van kraskaarten tot actieve sportspellen zoals voetbal en tennis. Hiermee zorgen we voor plezier en betrokkenheid, terwijl we tegelijkertijd de merkidentiteit versterken. Elk spel is een kans om jouw consument interactie te laten hebben met jouw merk. Resulterend in een sterkere band met je klanten.

Combineer met Digitale en Fysieke Activaties

Gebruik een mobiele game niet als stand-alone, maar integreer gamification met online en offline marketing activaties. Zo kun je de game via digitale advertentiecampagnes communiceren, wat leidt tot een gemiddelde stijging van 16% in web- en winkelverkeer. Of voeg de game toe aan een offline actie, waardoor je op locatie interactie creëert. Daarnaast converteer je gemiddeld ruim 40% van de spelers naar een e-mail opt-in. Kortom, het is een ideaal middel om fun, informatie en dataverzameling te combineren!

Ondersteuning voor Retailpromoties

Onze Gamification-aanpak biedt krachtige ondersteuning voor retailpromoties. Communiceer op bijvoorbeeld POS-materiaal via QR-code de game: “speel & win”. Koppel vervolgens als prijs een korting bij retailer. Zo kunnen we een stimulans creëren die zorgt voor extra verkopen. Hiermee versterk je de fysieke aanwezigheid van het merk in de winkel.

In-Store Game oplossingen

Met onze gamingoplossingen transformeren we de klantbeleving. Bijvoorbeeld via een spel op een tablet bij de kassa, waar klanten kans maken op kortingen en prijzen. Of een display bij het schap, ontworpen om consumenten op een interactieve manier te informeren over jouw producten. Zo creëren we een winkelomgeving die klanten stimuleert tot deelname en interactie, zowel in eigen winkels als bij retailers.

FMCG Merkactivaties

Onze FMCG brand activation games zijn speciaal ontworpen om FMCG-merken een boost te geven.

Deze spellen zijn ideaal om je productlanceringen te ondersteunen, of rotatie te verhogen. Of om je merk en product goed uit te leggen. En last, but not least: het helpt bij het verhogen van de verkopen.

Gamification-oplossingen voor B2B en B2C

Bij Rocketing hebben we gamification-oplossingen voor zowel B2B- als B2C-marketingbehoeften. Of je nu op zoek bent naar een manier om betrokkenheid te stimuleren of om consumenten aan te trekken, onze oplossingen zijn aanpasbaar aan jouw doelstellingen.

Waarom Gamification inzetten?

 • Interactie met je klant
  Interactieve en leuke ervaringen om de band met het merk te vergroten.
 • Data-verzameling
  Verzamel e-mail opt-ins en inzicht in klantgedrag.
 • Verhoogde verkoop
  Stimuleer aankopen met beloningen en spelmechanismen.
 • Fun & Educatief
  Onze games zijn niet alleen leuk, maar informeren ook over je merk.

Waarom touchscreen games via Rocketing?

 • Combineer met activaties
  Maak de game onderdeel van je offline & online activaties.
 • Meetbare Marketingimpact
  Duidelijke analytics voor inzicht in campagne-effectiviteit en ROI.
 • Multichannel Integratie
  Te combineren met onze digitale, in-store en sociale media campagnes.
 • Gerichte Merkstrategieën
  Een activatiestrategie op maat, waar de game volledig in past.

Pre-built gamification concepten

Naast onze maatwerk games, bieden we ook 15 ‘pre-built’ game concepten met een eindeloze variatie aan mogelijkheden voor lang speelplezier, optimale conversie en een geweldige brand experience.

Creatieve Consumentenbetrokkenheid

Gamification gaat verder dan alleen vermaak; het is een middel om creatief betrokkenheid met consumenten op te bouwen. Door de integratie van fun en productuitleg, creëren we een connectie tussen consumenten en het merk. Spelers besteden gemiddeld 3 minuten aan de game. Dit geeft de kans om het verhaal van het merk te vertellen. Dit leidt niet alleen tot verhoogde betrokkenheid en een sterkere merkidentiteit, maar draagt ook bij aan langdurige klantrelaties en verhoogde verkopen.

Waardevolle Consumentendata en Opt-ins

Een cruciaal onderdeel van onze Gamification-service is het verzamelen van waardevolle consumentendata en opt-ins. Deze data wordt na afloop van de activatie kosteloos door ons overgedragen. Onderdeel van de game is, dat gebruikers gevraagd wordt om hun gegevens te delen. Met een gemiddelde conversieratio van 63% verzamelen we veel relevante data voor je. Denk aan opt-ins, maar ook inzichten in productvoorkeuren of gedrag. Deze data kan vervolgens worden gebruikt om toekomstige marketing te verfijnen en te personaliseren.

Meer weten over gamification?

Bekijk onze cases