Vanuit verschillende zonnestelsels, maar met dezelfde passie, drive en eigenwijsheid zijn de 2 Rocketeers samen een space odyssey aangegaan.

Onze ruimtereis

Deze avontuurlijke reis heeft ons al op verschillende plekken gebracht en hebben veel mensen leren kennen. Samen leren, werken, ontdekken en uitblinken met anderen is wat de reis nu al onvergetelijk maakt! Met daarin fun, kwaliteit en succes als basiselementen.

Zero gravity

Wij zijn een efficiënt en lichtgewicht organisatie en hebben alle kennis en kunde aan boord meegenomen. Met onze zero gravity aanpak, zijn wij snel en succesvol voor onze opdrachtgevers zonder dat wij hoge overheadkosten hoeven door te berekenen.

Maurice Knöps

Co-founder

Michael Dekker

Co-founder

Our Space Missions:

Ready for take off?

Wil jij ook met ons een succesvol launchplan maken, of heb jij een andere message to space? Vul hieronder je gegevens in en binnen 1 werkdag neemt ons mission control center contact met je op!

Rocketing expert blog

Altijd welkom!

De deur van Rocketing Headquarters staat altijd open voor een goed gesprek, lekkere koffie met (space) cake, onbeperkt games en op vrijdag na 16:00 uur voor de borrel!