Vanuit verschillende zonnestelsels, maar met dezelfde passie, drive en eigenwijsheid zijn de 2 Rocketeers samen een space odyssey aangegaan.

Onze ruimtereis

Deze avontuurlijke reis heeft ons al op verschillende plekken gebracht en hebben veel mensen leren kennen. Samen leren, werken, ontdekken en uitblinken met anderen is wat de reis nu al onvergetelijk maakt! Met daarin fun, kwaliteit en succes als basiselementen.

Onze kennis en ervaring met zowel brand activaties, advertising, FMCG en retail maakt dat wij makkelijk schakelen met onze opdrachtgevers. Wij bedenken dus ook enkel realistische en uitvoerbare plannen.

Zero gravity

Wij zijn een efficiënt en lichtgewicht organisatie en hebben alle kennis en kunde aan boord meegenomen. Met onze zero gravity aanpak, zijn wij snel en succesvol voor onze opdrachtgevers zonder dat wij hoge overheadkosten hoeven door te berekenen.

Wij zoeken de consument op en krijgen hem in beweging. Door offline en online met elkaar te verbinden bereiken wij de consument via meerdere touchpoints. Hierdoor zijn wij in staat nog effectievere campagnes te lanceren!

Maurice Knöps

Co-founder

Michael Dekker

Co-founder

Altijd welkom!

De deur van Rocketing Headquarters staat altijd open voor een goed gesprek, lekkere koffie met (space) cake, onbeperkt games en op vrijdag na 16:00 uur voor de borrel!

Ready for take off?

Wil jij ook met ons een succesvol launchplan maken, of heb jij een andere message to space? Vul hieronder je gegevens in en binnen 1 werkdag neemt ons mission control center contact met je op!

Social Media SamplingMerk activatieOnline MarketingSampling
20 april 2021

Social Media Sampling: jouw productsample, thuisbezorgd!

Social sampling is dé nieuwe manier van sampling. Combineer jouw productsampling met een social media campagne. Zo creëer je de unieke kans om jouw product bij de doelgroep…
Bison custom-made flightcaseMerk activatiePromotie
15 april 2021

Bison custom-made flightcase

De nieuwe custom-made flightcase voor de Bison is af en klaar voor de Bison Tour! De case is gemakkelijk om te bouwen naar een stand…
Bison Promotie auto'sMerk activatiePromotie
25 februari 2021

Bison promotie wagens

De instore promoties kunnen nu nog even niet, maar de voorbereidingen hiervoor gaan uiteraard wel door! Naast het trainen van de Brand Rocketeers, hebben wij…