Skip to main content

Instore Promoties: Voorbereidingen Gaan Door met Bison

Instore promoties mogen – door de coronamaatregelen – dan tijdelijk niet mogelijk zijn, de voorbereidingen voor deze belangrijke marketingactiviteiten gaan onverminderd door. Rocketing werkt nauw samen met Bison om alles in gereedheid te brengen voor wanneer we weer van start kunnen gaan. Een belangrijk onderdeel van deze voorbereidingen is het trainen van de Brand Rocketeers. Deze specialisten spelen een cruciale rol in het succesvol uitvoeren van promoties op locatie. Hun expertise en vaardigheden zorgen ervoor dat de promotieactiviteiten soepel verlopen en dat consumenten van waardevol advies worden voorzien.

Nieuwe Promotiewagens voor Bison

Recent hebben we Bison ondersteund bij het vernieuwen van hun promotievloot. De bekende auto’s van Bison, lange tijd een vertrouwd gezicht, zijn vervangen door twee nieuwe wagens. Deze voertuigen zijn essentieel voor het vervoer van promotiematerialen en het opzetten van promotiestands in winkels. Het was daarom belangrijk dat de nieuwe wagens een opvallende en herkenbare uitstraling kregen die past bij het merk Bison. Door middel van een volledige wrap hebben de auto’s een frisse look gekregen die onmiskenbaar Bison uitstraalt.

Van Ontwerp tot Wrapping

De transformatie van de promotiewagens omvat meer dan alleen een nieuwe visuele identiteit; het versterkt de merkherkenning en vergroot de mobiliteit van promotieactiviteiten. Met deze nieuwe wagens is Bison klaar om op elke locatie een professionele en opvallende promotieopstelling te realiseren. Het biedt de perfecte basis om de consument direct en effectief te bereiken.

Bison Promotie wagen Land Rover Defender - Bison Jeep

Meer weten over wrappen, of promotie van auto’s?

Ben je geïnspireerd door de aanpak van Bison en overweeg je ook de inzet van promotiewagens voor jouw merkactivaties? Rocketing biedt ondersteuning van ontwerp tot realisatie en het beheer van jouw promotievloot. Of het nu gaat om het wrappen van voertuigen of het trainen van promotieteams, wij staan klaar om jouw merk op de voorgrond te plaatsen. Neem contact op met Rocketing voor de mogelijkheden.

Michael Dekker

Michael, één van de oprichters van Rocketing en een ervaren Rocketeer, is gespecialiseerd in (online) marketing en e-commerce. Dankzij zijn expertise weet hij bij elke promotie en activatie een passend online component toe te voegen, wat resulteert in succesvolle resultaten voor onze klanten bij elke promotie of activatie!

Laat een reactie achter