Skip to main content

Vanuit een 360° visie bedenken wij strategieën en concepten die aandacht trekken, enthousiasmeren, overtuigen en verleiden.

Strategy & Concepts

Binnen Rocketing ontwikkelen wij strategieën en concepten voor diverse merken en producten. Dit gaat van offline activaties en implementaties tot online rotatie verhogende acties zoals cashbacks en online marketing strategieën.

Showcase

Introductie van de nieuwe Ford Puma

Bekijk onze cases

Offline & Online

Wij zoeken je consument op en krijgen hem in beweging. Die consument vind je niet alleen offline, maar zeker ook online! Door de offline- en online wereld met elkaar te verbinden bereiken wij de consument via meerdere touchpoints. Hierdoor zijn wij in staat nog effectievere campagnes te lanceren.

Brainstorm

Rocketing daagt je uit om samen op Space Mission te gaan. Samen op zoek naar hét creatieve concept en launchplan voor jouw merk. Met de juiste sterrenstof voor online en offline. Kom een dagdeel sparren met onze Rocketeers! Onbeperkt koffie, lollies en lunch. Inclusief drie nieuwe concepten, plannen en presentaties.

Van concept tot realisatie

Onze kennis en ervaring met zowel branding, advertising en omnichannel-marketing maakt dat wij makkelijk schakelen met onze opdrachtgevers. We weten dat haalbaarheid, meetbaarheid en uitvoerbaarheid essentieel zijn, hierdoor bedenken wij enkel realistische en uitvoerbare concepten. Hiermee weten we met een op maat gemaakt lanceerplan gericht jullie doel te bereiken.

Rocketing Kwantitatief Onderzoek

Fact-based concepten

Kwantitatief onderzoek naar jouw concept. Van onderzoeksvoorstel naar rapportage van resultaten binnen 72 uur. Rocketing heeft toegang tot een wereldwijde, online database van meer dan 100 miljoen consumenten. Binnen no-time zie jij de feedback op je concept in een rapportage retour.

Onderzoek en advies

Een van de Rocketeers helpt je door het hele onderzoek heen en brengt op basis van de output een advies uit. Uiteraard gaan we daarna graag samen aan de slag met wat het leukste is: dit concept naar de consument brengen en jouw merk of product succesvol lanceren!

Meer weten over Strategy & Concepts?

Bekijk onze cases